Per 1 maart 2021 Stomerij Wasserette Clean Center

06-16422771 (Harm-Jan) 0294-281502 info@cleancenteramsterdam.nl
Logo

Stomerij van Rooijen

Stomerij Wasserette Clean Center.

Na 47 jaar met veel plezier en toewijding gewerkt te hebben in mijn stomerij is de tijd daar, om het stokje over te dragen. Het was voor mij belangrijk om stomerij van Rooijen Abcoude, de vestiging in het World Trade Center en al onze zakelijk relaties over te dragen aan een professionele en even toegewijde collega.

Ik kan u verzekeren dat ik deze heb gevonden in Miranda en Harm-Jan Peters-Kooiman met hun bedrijf Wasserette-Stomerij CLEAN CENTER BV. Net als Stomerij van Rooijen een familiebedrijf dat al decennialang hun bedrijf uitoefent met oog voor kwaliteit en service.

CLEAN CENTER is al 50 jaar gevestigd aan de Ferdinand Bolstraat 7 – 9 in Amsterdam en heeft vele particuliere en zakelijke klanten zoals het Concertgebouw, Ziggo Dome en Stadsschouwburg.

Voor u als zakelijke relatie van Stomerij van Rooijen, zal de dienstverlening, kwaliteit en service niet veranderen alleen de naam en contactpersoon. Vanaf 1 maart 2021 zal Harm-Jan de taken van mij overnemen en het gezicht en contactpersoon worden voor u als relatie.